Μαλακάσα: Στο νοσοκομείο εννέα τραυματίες μετά από συμπλοκή μεταναστών

Μαλακάσα: Στο νοσοκομείο εννέα τραυματίες μετά από συμπλοκή μεταναστών Facebook Twitter
Φωτ. ΚΥΤ Μαλακάσας / EUROKINISSI
0

Σοβαρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επεισόδιο στο ΚΥΤ Μαλακάσας σημειώθηκε μεταξύ μεταναστών με καταγωγή από την Αίγυπτο και εννέα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, με ελαφρά ωστόσο τραύματα.

Στη συμπλοκή σημειώθηκαν γροθιές και κλωτσιές, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΛΑΣ προκειμένου να τερματιστεί το επεισόδιο.

Από τους εννέα τραυματίες, οι επτά μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και οι άλλοι δύο στο «Παίδων», καθώς είναι ανήλικοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συμπλοκής, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο ΚΥΤ έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν αρκετά περιστατικά, από κλοπές μέχρι και βιασμούς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM