«Επίδειξη υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζιτών και του κεφαλαίου» η συνάντηση με τη Μέρκελ

«Επίδειξη υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζιτών και του κεφαλαίου» η συνάντηση με τη Μέρκελ Facebook Twitter
3

«Μια ακόμα επίδειξη υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζιτών και του κεφαλαίου»  θεωρεί τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα Καγκελάριο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να μην γνωρίζει που πατά και που βρίσκεται.

Η μόνη μάχη που δίνει η κυβέρνηση είναι αυτή της επικοινωνιακής διαχείρισης της εξαπάτησης του ελληνικού λαού και του εκβιασμού του να δεχτεί και νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα.

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την γερμανίδα καγκελάριο θα είναι μια ακόμα επίδειξη υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζιτών και του κεφαλαίου από μια κυβέρνηση που βουλιάζει από τους αγώνες των εργαζομένων». 

Επιπλέον, με ανακοίνωση της Γραμματείας του, ο ΣΥΡΙΖΑ  καλεί όλες τις οργανώσεις του, να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους, ώστε να σταματήσουν τα νέα μέτρα.

 

 

Αναλυτικά:

« Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.

Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής».

Δείτε επίσης: Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την ημέρα της άφιξης Μέρκελ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM