Ο Σημίτης θα μιλήσει για την ισότητα των εταίρων

Ο Σημίτης θα μιλήσει για την ισότητα των εταίρων Facebook Twitter
0

Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη στο ιστορικό Δημαρχείο στο Οσναμπρουκ της Γερμανίας είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Σε εκδήλωση για την επέτειο της υπογραφής της Ειρήνης της Βεστφαλίας, στην οποία θα δώσουν το παρόν αρκετοί πρώην και ο Σόιμπλε,  ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει με θέμα «Είμαστε όλοι ισότιμοι εταίροι στην ΕΕ». Στην ομιλία του θα επικεντρωθεί, σύμφωνα με το BHMA,   στην αποφασιστική καμπή που διέρχεται το τελευταίο διάστημα η ΕΕ και η ευρωζώνη, στην κρίση και στα προβλήματα ανάπτυξης που προκύπτουν από τις οικονομικές, τεχνολογικές και άλλες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Βορρά και Νότου.

Ο πρώην πρωθυπουργός Θα αναφερθεί επίσης στην ανάγκη αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών-μελών και στην προοδευτική διακυβέρνηση, ως τη μόνη που μπορεί να οδηγήσει στις επιθυμητές, από κοινωνική και πολιτική άποψη, λύσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM