Καιρός: Χριστούγεννα με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Καιρός: Χριστούγεννα με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια λέει ο Θοδωρής Κολυδάς Facebook Twitter
Φωτ.αρχείου: Eurokinissi
0

Γενικά βελτιωμένος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Κυριακή, με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, την ανατολική νησιωτική χώρα, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες στην Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και νωρίς το πρωί στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 08 με 12 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 13 με 15 και τοπικά στα νότια τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς  μιλώντας στο STAR αναφέρθηκε σε ένα νέο κύμα βροχών, καταιγίδων και χιονιών σε περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδος, όπως Μακεδονία, Θράκη, περιοχές της δυτικής Στερεάς και σε χαμηλότερα υψόμετρα σε Καστοριά που θα μας επικεφθεί από την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά τμήματα, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νότια.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη από το απόγευμα, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Στην Κρήτη από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και νωρίς το πρωί έως 6 μποφόρ. Στις Κυκλάδες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM
Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM