Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ολοκληρώθηκε η πορεία μνήμης για την 16η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, μετά το τέλος των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, άνοιξαν και πάλι οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι». Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα οι συρμοί διέρχονταν από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Σημειώνεται πως μετά την ειρηνική πορεία στη μνήμη του, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και πέταξαν πέτρες στα ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν  στις οδούς Ναυαρίνου και Μπενάκη και ως απάντηση, οι δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε 90 προσαγωγές από το πρωί, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί μετά τα επεισόδια.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM