Γεροβασίλη: Αν επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά

Γεροβασίλη: Αν επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά Facebook Twitter
Όλγα Γεροβασίλη / Φωτογραφία: Eurokinissi (αρχείου)
0

Τα περί «πραξικοπήματος» για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της, εκτιμώντας ότι τυχόν επανεκλογή του θα σημαίνει το οριστικό τέλος του κόμματος. 

«Εκτιμώ ότι δεν θα εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, εκτιμώ ότι δεν θα κερδίσει και ότι αν υποθέσουμε ότι εκλέγεται τότε ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι φανταζόμαστε έχει τελειώσει οριστικά» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open. 

«Δεν ξέρω γιατί καθυστερεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη. Προϋπόθεση είναι η συγκέντρωση 30 υπογραφών και η ανάρτηση του κατατεθειμένου Πόθεν Έσχες. Το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι απλά καθυστερεί» συμπλήρωσε. «Κάποιος δεν δικαιούται να μιλά για πραξικόπημα, κουκούλες, κλπ, πράγματα που θορύβησαν και τους πιο δύσπιστους για τη μομφή. Σε όλον αυτόν τον χρόνο ο Στέφανος Κασσελάκης και μία ομάδα γύρω του πολιτεύθηκαν και ανακαλύπτουν φανταστικούς εχθρούς, ενώ προσπαθούν να στηρίξουν μια "θετική" πρόταση μέσω θυματοποίησης. Είναι μύθοι που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα» σχολίασε σχετικά με τις επικρίσεις που δέχονται οι «87» και τα περί σχεδίου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναφερόμενη στη δημοσκοπική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη έβγαλε από το κάδρο των ευθυνών τον Αλέξη Τσίπρα, εκτιμώντας ότι ο Στεφανος Κασσελάκης τη βασική ευθύνη αλλά όχι την αποκλειστική. Για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι γεννά την ελπίδα ότι το κόμμα θα επιστρέψει στην πολιτική συζήτηση, ενώ πρόσθεσε πως και η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται σε πολιτικές θέσεις.

Νίκος Παππάς: «Υπέγραψα για Πολάκη, θα το κάνω και για Κασσελάκη»

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Παππάς, σημειώνοντας πως στηρίζει τις υποψηφιότητες του Παύλου Πολάκη, αλλά και του Στέφανου Κασσελάκη, εφόσον κατατεθεί.

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να αναφέρω ότι η όλη διαδικασία των τελευταίων ημερών με βρίσκει σε πολλά σημεία αντίθετο» δήλωσε ο ευρωβουλευτής, διευκρινίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να υπογράψει για περισσότερες από μία υποψηφιότητες.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο άνθρωπος που πίστεψε και πιστεύει σε μένα, όπως το ίδιο κάνω κι εγώ γι’ αυτόν. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα, γι’ αυτό και θα υπογράψω ώστε να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του κόμματος», επισημαίνει.

«Οσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που με στήριξε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου πορείας και όχι μόνο. Γι’ αυτό λοιπόν, θα υπογράψω και τη δική του υποψηφιότητα, ώστε να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM