Καιρός - Τσατραφύλλιας: Οι περιοχές που αναμένεται βροχόπτωση με μεγάλη ραγδαιότητα την Τετάρτη

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Οι περιοχές που αναμένεται βροχόπτωση με μεγάλη ραγδαιότητα την Τετάρτη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Για ισχυρές βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές αύριο, κάνει λόγο στη νέα ανάρτησή του για τον καιρό ο  Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ, ένα βίντεο από αιφνίδια πλημμύρα που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Όπως επισήμανε αυτό συνέβη λόγο του μεγάλου όγκου βροχής που έπεσε, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα ανέφερε πως τέτοιου είδους φαινόμενα, θα σημειωθούν και την Τετάρτη, κυρίως στη δυτική Ελλάδα ,την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία,τις Σποράδες, τη Φθιώτιδα και την Εύβοια.

Ο καιρός αύριο

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κυρίως στο Ιόνιο και τη Θεσσαλία είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρές. Ωστόσο, το βράδυ, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης) καθώς και στη νότια Εύβοια άστατος καιρός με κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM
Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM