Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Ασημένια» η Λήδα Μανθοπούλου

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Ασημένια» η Λήδα Μανθοπούλου Facebook Twitter
Paralympics.gr
0

Με χρόνο 12.49 και νέο ατομικό ρεκόρ, η Λήδα Μανθοπούλου έγραψε ιστορία στην πρώτη της συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό των 100 μέτρων και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παρίσι

«Έκανε περήφανους τον πατέρα της, Αία Μανθόπουλο, και τη γιαγιά της που την κοιτάνε από ψηλά», σχολίασε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβε. 

Νωρίτερα η  Έλενα Παπασταματοπούλου κέρδισε τη Μεξικανή, Βάργκας Φερνάντες με σκορ 9-36 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χλεύασαν τον Κέιλεμπ Γουίλιαμς για τα βαμμένα νύχια του και τώρα έγινε εξώφυλλο του Madden

Αθλητισμός / Χλεύασαν τον Κέιλεμπ Γουίλιαμς για τα βαμμένα νύχια του και τώρα έγινε εξώφυλλο του Madden

Ο Κέιλεμπ Γουίλιαμς μπήκε στο εξώφυλλο του πιο αναγνωρίσιμου βιντεοπαιχνιδιού αμερικανικού ποδοσφαίρου με τα βαμμένα του νύχια σε πρώτο πλάνο. Για χρόνια, η ίδια εικόνα γινόταν αφορμή για ομοφοβική χλεύη.
THE LIFO TEAM