ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα «σφάξει» τη σύντροφό του όταν του ζήτησε να χωρίσουν

Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα «σφάξει» τη σύντροφό του όταν του ζήτησε να χωρίσουν Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 45χρονος που συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από καταγγελία που έκανε η 32χρονη σύντροφός του ότι την απείλησε πως θα την «σφάξει», όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση. Καταθέτοντας στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Λευκού Πύργου, η 32χρονη κατήγγειλε ότι ο άντρας καταναλώνει συχνά αλκοόλ και πως την κακοποίησε κι όταν ήταν έγκυος στο πρώτο από τα δύο ανήλικα παιδιά που απέκτησε μαζί του. Κατά πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που τον μηνύει, καθώς είχε προηγηθεί κι άλλη μήνυση εναντίον του.

Το περιστατικό που τον οδήγησε αυτή τη φορά στο Αυτόφωρο συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν μετά από έναν ακόμη καβγά, εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. «Σηκώθηκε και μου έδωσε χαστούκι λέγοντας "εάν δεν σε έχω εγώ, δε θα σε έχει κανείς. Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω". Φοβήθηκα πως θα μου κάνει κακό και του είπα πως θα καλέσω την Αστυνομία», φέρεται να κατέθεσε η καταγγέλλουσα.

Απολογούμενος προανακριτικά ο 45χρονος αρνήθηκε τις καταγγελίες, ενώ ανέφερε πως ό,τι έχει να πει θα το στο δικαστήριο.

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Ελλάδα / Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Η Κλεονίκη Αλεξοπούλου, μέλος του ανθρωπιστικού στόλου, μεταφέρει από το κατάστρωμα του ελληνικού πλοίου «Οξυγόνο» τη μαρτυρία της για όσα βίωσαν στη διαδρομή προς τη Γάζα μέχρι τη στιγμή της αναχαίτισής τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη αμέσως μετά το δυστύχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Ελλάδα / Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε αποτυπώνει το μέγεθος των ζημιών, ενώ φοιτητές και ερευνητές εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη συνέχιση των σπουδών και των ερευνητικών προγραμμάτων
LIFO NEWSROOM