Η Χρυσή Αυγή στο CNNTürk: «Φαγητό μόνο σε όσους έχουν ελληνικό αίμα»

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

0

“Το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής δημιούργησε μια αγορά που παρέχει δωρεάν πακέτα τροφίμων σε άπορους , αρκεί να έχουν "ελληνικό αίμα", μεταδίδει το CNNTürk.

Στο ρεπορτάζ μιλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος εξηγώντας ποιοι δικαιούνται να παίρνουν τροφή εξηγεί ότι “δεν χρειάζεται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, αρκεί να είναι Έλληνες. Αυτοί μπορούν να έρθουν για να τους βοηθήσουμε”,λέει αλλά δεν εξηγεί αν θα γίνεται και κάποια εξέταση αίματος πριν δοθούν τα τρόφιμα, ώστε να είναι απολύτως βέβαιοι οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής ότι το αίμα θα είναι 100% ελληνικό.

_______________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσή Αυγή: «Τώρα και αίμα μόνο για Έλληνες»

Ανακοινώνουν Τράπεζα Αίματος και αιμοδοσία στο νοσοκομείο «Σωτηρία» (Ξέρει το «Σωτηρία» ότι το αίμα είναι μόνο για Έλληνες;)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ