Κορωπί: Δύο συλλήψεις για τον τραυματισμό των τεσσάρων παιδιών σε χώρο εκδηλώσεων που λειτουργούσε παράνομα

Κορωπί: Δύο συλλήψεις για τον τραυματισμό των τεσσάρων παιδιών σε χώρο εκδηλώσεων που λειτουργούσε παράνομα Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι του πολυχώρου στο Κορωπί στον οποίο τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, τέσσερα παιδιά κατά την διάρκεια παιδικού πάρτι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του γονέα που διοργάνωνε το πάρτι. Τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας 8 χρονών, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι που γινόταν σε πολυχώρο στο Κορωπί, ο οποίος όμως λειτουργούσε παράνομα καθώς είχε σφραγισθεί.  Τα τρία παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του δήμου Κορωπίου, Θεόδωρος Γρίβας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για τον τραυματισμό των 4 παιδιών στο Κορωπί.

«Αρχικά να πούμε ότι δεν πρόκειται για λούνα παρκ, αλλά για ένα χώρο ψυχαγωγίας, ο οποίος περιέχει κυρίως μερικά φουσκωτά παιχνίδια. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει σε ιδιώτη και έχει σφραγιστεί πολλές φορές από τον δήμο μας», ανέφερε ο κ. Γρίβας. «Στη συνέχεια έρχεται ο ιδιώτης και ανοίγει και πάλι τον χώρο, του οποίου η επιτήρηση του σφραγίσματος, είναι αρμοδιότητα του Α.Τ», πρόσθεσε στη συνέχεια. Σχετικά με το περιστατικό, σημείωσε πως «τα παιδιά ήταν σε ένα φουσκωτό που το σήκωσε ψηλά ο αέρας και τα παιδιά έπεσαν και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά».

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM