Euroleague- Βερολίνο: Εκτός κινδύνου ο βαριά τραυματίας οπαδός, εξιτήριο για άλλους 5

Euroleague- Βερολίνο: Εκτός κινδύνου ο βαριά τραυματίας οπαδός, εξιτήριο για άλλους 5 Facebook Twitter
Berliner Feuerwehr/ Φωτ. Αρχείου: Χ
0

Να διαφεύγει τον κίνδυνο φέρεται ο Έλληνας που τραυματίστηκε βαριά στα σοβαρά επεισόδια στο Βερολίνο, στη Γερμανία, στον σταθμό του μετρό “Prenzlauer Allee”, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Euroleague

Την ίδια ώρα, άλλα 5 άτομα, από τους συνολικά 12 τραυματίες, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τραυματίες είναι και δύο αστυνομικοί. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από πηγές της ελληνικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τη «Βild», η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις και άλλες 70 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν ρόπαλα, μπαστούνια του μπέιζμπολ και άλλα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους οι εμπλεκόμενοι. Πάντως, οι πληροφορίες για συλλήψεις δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από τις τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ, οι συμμετέχοντες στα επεισόδια φέρονται να ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, συνολικά περίπου 50 άτομα, 20 με 25 από την κάθε πλευρά. Εικάζεται ότι συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο, καθώς εκείνη την ώρα πολλοί επέστρεφαν από την έξοδό τους ή έβγαινα για να διασκεδάσουν.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM