Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι Facebook Twitter
Φωτ: Glomex / ΕΡΤ
0

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τέσσερα φορτηγά που ήταν σταθμευμένα στην Πύλη 11 του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 5.42 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 15 πυροσβέστες και 5 υδροφόρα οχήματα για την επιχείρηση κατάσβεσης. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά είχε εκδηλωθεί σε ένα φορτηγό αλλά επεκτάθηκε σε άλλα τρία φορτηγά. Άμεσα έφθασαν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Οι καπνοί από τη φωτιά είχαν καλύψει μεγάλο μέρος της περιοχής, με την ατμόσφαιρα να έχει γίνει αποπνικτική. Ευτυχώς δεν υπήρξαν εγκλωβισμένα ή τραυματισμένα άτομα από τη φωτιά. Έρευνες για το περιστατικό θα ξεκινήσουν οι Αρχές μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης κατάσβεσης.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM