Ο Ζερόμ Καλούτα ζητά «συγγνώμη» που είπε πως το Σαν Μαρίνο είναι «νησιωτική χώρα»

Ο Ζερόμ Καλούτα ζητά «συγγνώμη» που είπε πως το Σαν Μαρίνο είναι «νησιωτική χώρα» Facebook Twitter
0

«Συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X», ζήτησε με ανάρτησή του ο Ζερόμ Καλούτα, ένας εκ των δύο παρουσιαστών της Eurovision, που κατά γενική ομολογία δεν τα πήγαν καθόλου καλά.

Τις αδυναμίες τους εντόπισαν οι τηλεθεατές από τους ημιτελικούς, καθώς πέρα από την αμηχανία της απειρίας, οι δυο τους - Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα - φάνηκαν αδιάβαστοι και ασόβαροι. Η αποκορύφωση ήρθε για το κοινό που παρακολουθούσε τον τελικό της Eurovision, με διάφορα σχόλια των δύο να προκαλούν -τουλάχιστον- έκπληξη. 

Αρχικά, έδειξαν να μην αναγνωρίζουν την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία στην έναρξη του τελικού καλωσόρισε τους τηλεθεατές από όλο τον κόσμο στον τελικό που διεξαγόταν στο Μάλμε. Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα όμως, δεν αναγνώρισαν ποια ήταν και έτσι όταν ο σκηνοθέτης έδειξε το πλάνο της, ακολούθησε η εξής στιχομυθία:
Ζερόμ Καλούτα: Την ξέρεις αυτή που έδειξε;
Θανάσης Αλευράς: Ποια;
Ζερόμ Καλούτα: Αυτή που έδειξε τώρα στο κοινό, την ξέρεις;
Θανάσης Αλευράς: Όχι Ζερόμ! Γιατί να την ξέρω;
Ζερόμ Καλούτα: Εντάξει ρε παιδί μου ρωτάω γιατί έμεινε λίγο η κάμερα παραπάνω. Μήπως την ξέρεις.

Τα... ευτράπελα συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν την ώρα της ανακοίνωσης των βαθμολογιών και ειδικά όταν ήρθε η σειρά του Σάν Μαρίνο να ανακοινώσει τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Οι δύο σχολιαστές ήλπιζαν οι 12 βαθμοί να έρθουν στην Ελλάδα, με τον Ζερόμ Καλούτα να αποκαλεί το Σαν Μαρίνο «νησιωτική χώρα, σαν την Ελλάδα». Σήμερα, ο Ζερόμ Καλούτα έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, εξηγώντας πως σκεφτόταν τη Μάλτα και ως εκ τούτου, ζητά «συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Ποιος ειπα το Σαν Μαρινο νησιωτική χωρα και σκεφτομουν τη Μαλτα??
-ΕΓΩ , O JEROME!
Την πηρα την ευθύνη μου...Λαθος εγινε και ζητω συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X...Γυρναω Ελλαδα οπου πιανει το κινητό μου...εκει θα τα λυσουμε ολα».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM