Τροχαίο στην Πειραιώς: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα παιδί

Τροχαίο στην Πειραιώς: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα παιδί Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα παιδί μετά το τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στον Πειραιά. 

Το παιδί, ένα αγοράκι πέντε ετών, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Στο Παίδων νοσηλεύονται σε καλύτερη κατάσταση δύο ακόμα παιδιά ηλικίας 10 και 8 ετών, ενώ οι δύο γυναίκες, 33 και 53 ετών, που τα συνόδευαν, νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος της ΕΛΑΪΣ, στο Νέο Φάληρο, στο ρεύμα προς Αθήνα. Δύο ενήλικες και τρία παιδιά διέσχιζαν τον δρόμο όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, ο 36χρονος οδηγός του οποίου συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως «δεν είδε» τους πεζούς.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM