Ο Μακρόν έπαιξε ποδόσφαιρο, σκόραρε με πέναλτι και προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Μακρόν έπαιξε ποδόσφαιρο, σκόραρε με πέναλτι και προκάλεσε αντιδράσεις Facebook Twitter
Εμανουέλ Μακρόν/ Φωτ.: Χ
0

Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για τη στήριξη της δημόσιας οργάνωσης «Νοσοκομεία της Γαλλίας» - της οποίας είναι πρόεδρος η Μπριζίτ Μακρόν -συμμετείχε ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, αγωνίστηκε στο πλάι, φορώντας το νούμερο 3 στη φανέλα, υπό τα βλέμματα μεγάλων αστέρων του γαλλικού ποδοσφαίρου όπως οι Ντεσάν, Καρεμπέ και Αζάρ. Η ομάδα του Εμανουέλ Μακρόν επικράτησε στον φιλικό αγώνα με σκορ 5-3.

Φυσικά ανάμεσα στους φιλάθλους βρισκόταν και η πρόεδρος του ιδρύματος και σύζυγός του, Μπριζίτ,  που δεν τον άφησε στιγμή από το βλέμμα της, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα. 

Μακρόν: Αντιδράσεις για την εκτέλεση του πέναλτι

Ωστόσο, αρκετοί Γάλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την εκτέλεση του πέναλτι με το οποίο ο Γάλλος πρόεδρος χρίστηκε σκόρερ. Ο Μακρόν χτύπησε ένα «χαλαρό» πλασέ, παίρνοντας ελάχιστη φόρα, αλλά ο τερματοφύλακας δεν έκανε καμία κίνηση για να το αποκρούσει. 

Στο Χ (πρώην Twitter) αρκετοί χρήστες αναδημοσίευσαν εκτελέσεις πέναλτι μικρών παιδιών, ώστε να σατιρίσουν το γεγονός.  «Όπως και την προηγούμενη φορά, έδωσαν πέναλτι στον Μακρόν. Αισθάνεται σαν τον Καντίροφ» έγραψε ένας χρήστης. 

«Ο Μακρόν σκοράρει ακόμα από το σημείο του πέναλτι και κανείς δεν λέει τίποτα, θα πρέπει να του ανοίξουμε φάκελο για τη σεζόν του» σχολιάζει άλλος. 

«Ο Μακρόν αισθάνεται ότι βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα,  όπου ο τερματοφύλακας φροντίζει να μην σταματήσει το πέναλτι του ανώτατου ηγέτη, για να μην καταλήξει στο στρατόπεδο. Γελοίος» γράφει άλλος πιο αυστηρά. 

Σημειώνεται, ότι είναι η δεύτερη συμμετοχή του Μακρον σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, παρουσία της συζύγου του Μπριζίτ.

.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM