Στις 4 Απριλίου η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον, λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ

Μητσοτάκης: Στις 4 Απριλίου το ταξίδι στις ΗΠΑ - Συνάντηση με Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
Τζο Μπάιντεν και Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ
0

Στις 4 Απριλίου αναμένεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Στις ΗΠΑ πρόκειται να μεταβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις αρχές Απριλίου, και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στις 4 Απριλίου, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος παραβρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο συνεδρίου.

Ο Τζορτζ Τσούνης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων,  λεπτομέρειες του ταξιδιού του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται παραδοσιακά στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της Ελληνική Επανάστασης του 1821. Στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και διμερής συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Στη συνάντηση αναμένεται να τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις δύο χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να ταξιδέψει τον περασμένο Ιανουάριο στις ΗΠΑ, ωστόσο νόσησε από γρίπη και έτσι το ταξίδι ακυρώθηκε.
 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM