Δάκρυσε η Ζιζέλ Μπούντχεν καθώς μιλούσε για το διαζύγιό της για πρώτη φορά

Η Gisele δάκρυσε μιλώντας για το διαζύγιό της από τον Tom Brady Facebook Twitter
Φωτ: Getty Images
0

Σε δάκρυα ξέσπασε η Ζιζέλ Μπούντχεν καθώς μιλούσε για το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι κατά τη διάρκεια συνέντευξής της. Το μοντέλο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις μίλησε στην Ρόμπιν Ρόμπερτς και το Good Morning America για το διαζύγιό της παρομοιάζοντάς το με «τον θάνατο ενός ονείρου».

Στη συνέχεια, η Ρόμπερτς τη ρώτησε: «Πώς είσαι;» με την Ζιζέλ Μπούντχεν να απαντά φανερά συγκινημένη: «Λοιπόν, όταν λες...». Στη συνέχεια, γύρισε μακριά από την κάμερα και είπε: «Συγγνώμη, παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω μια μικρή στιγμή;».

Η δημοσιογράφος ρώτησε το σούπερ μόντελ πώς τα καταφέρνει με το co-parenting, με εκείνη να παραδέχεται: «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω εγώ». Η Μπούντχεν, η οποία δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για το νέο της ειδύλλιο με τον καθηγητή ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε, ρωτήθηκε στη συνέχεια: «Θα μπορούσατε να ανοίξετε ξανά την καρδιά σας σε κάποιον;» με εκείνη αρχικά να διστάζει να απαντήσει, λέγοντας απλά: «Χμμ» και συνέχισε αναφέροντας: «Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι' αυτό». Αργότερα είπε ότι οι εμπειρίες της με τον έρωτα την έκαναν να συνειδητοποιήσει «τι θέλει και τι δεν θέλει».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι ήταν μαζί από το 2007 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 14χρονο Μπέντζαμιν και την 11χρονη Βίβιαν. Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του τον Οκτώβριο του 2022.

Ο νέος έρωτας μετά το διαζύγιο

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret δημοσιοποίησε τον νέο της έρωτα με τον καθηγητή ζίου ζίτσου όταν εντοπίστηκαν να φιλιούνται στο Μαϊάμι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε αποκλειστικό βίντεο που απέκτησε η DailyMail. Στο κλιπ, το ζευγάρι φαίνεται να φιλιούνται κοντά στο σπίτι της Μπούντχεν στο Μαϊάμι, σημαδοτώντας την πρώτη φορά που εθεάθησαν να φιλιούνται δημόσια.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως οι δυο τους είναι μαζί από τον Ιούνιο. Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν τον Νοέμβριο του 2022, λίγες εβδομάδες αφότου ο Μπρέιντι και η Μπούντχεν επιβεβαίωσαν το διαζύγιό τους, όταν ο Βαλέντε φωτογραφήθηκε σε διακοπές με το μοντέλο και τα παιδιά της στην Κόστα Ρίκα.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Οι συγγενείς της Βιρτζίνια Τζιούφρε δηλώνουν έκπληκτοι που οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση λίγο πριν τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν
THE LIFO TEAM