Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών- Λαμίας μετά από ανατροπή νταλίκας

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών- Λαμίας μετά από ανατροπή νταλίκας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Αυλώνα, καθώς νωρίτερα στο σημείο ανετράπη νταλίκα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλειστές είναι οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να απομακρυνθεί η νταλίκα, που ανετράπη νωρίτερα. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από την δεξιά λωρίδα και από τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) προκαλώντας μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι από το τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM