Βουλή: Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την οπαδική βία

Βουλή: Σήμερα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την οπαδική βία και η τροπολογία για το αγροτικό ρεύμα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται από τις 10:00 η συζήτηση του νομοσχεδίου για την οπαδική βία, η ψηφοφορία του οποίου θα γίνει το απόγευμα.

Μαζί με το νομοσχέδιο για την οπαδική βία θα τεθεί σε ψηφοφορία η τροπολογία που αφορά την εκκίνηση των διαδικασιών για τη διαμόρφωση του κατώτατου μισθού αλλά και οι διατάξεις για το αγροτικό ρεύμα σε όσους επλήγησαν απ’ την κακοκαιρία Daniel.

Για το νομοσχέδιο για την οπαδική βία αλλά και για την τροπολογία, χθες, κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης στην ολομέλεια της βουλής, τοποθετήθηκαν οι πρόεδροι των ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης, της Νίκης ενώ παρέμβαση έκανε και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. Συνολικά εγγράφηκαν για να μιλήσουν 35 βουλευτές εκ των οποίων χθες τοποθετήθηκαν οι 29, καθώς και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM