Καστοριά: Μετέφεραν παράνομα οκτώ μετανάστες και συνελήφθησαν

Καστοριά: Μετέφεραν παράνομα οκτώ μετανάστες και συνελήφθησαν Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 40 και 38 χρόνων, για παράνομη μεταφορά οκτώ μεταναστών, προχώρησαν σήμερα σε περιοχή της Καστοριάς αστυνομικοί. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες, τη στιγμή που ο 40χρονος  λειτουργούσε ως προπομπός για να αποφύγει ο 38χρονος αστυνομικό έλεγχο, καθώς μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, οκτώ μετανάστες, ηλικίας από 19 και 38 ετών, Στην κατοχή ενός εκ των οκτώ βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, όπως διευκρινίζει η αστυνομία.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ισάριθμα κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim, το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Καστοριά: Μετέφεραν παράνομα οκτώ μετανάστες και συνελήφθησαν Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM