Ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα με σχόλιο του «συντρόφου Μάο»

Ο Κασσελάκης απάντησε στον Κουτσούμπα με σχόλιο του «συντρόφου Μάο» Facebook Twitter
Φωτ.: X
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον γγ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτούμπα, μετά το σχόλιό του «πού το  βρήκανε αυτό το φυντάνι».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στο Kontra και μεταξύ άλλων απάντησε στο σχόλιο Κουτσούμπα με μία ρήση του «συντρόφου Μάο» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Καταρχάς εύχομαι ο κύριος Κουτσούμπας να έχει αναρρώσει, πλήρως από την κατάσταση της υγείας που είχε πριν και όπως είπα και τότε θα ήθελα να τον συναντήσω και στη Βουλή κάποια στιγμή. Όσον αφορά στο σχόλιό του θα τού θύμιζα τις λέξεις, που τις ξέρει καλύτερα από μένα του συντρόφου Μάο, που λέει αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κουτσούμπας για Κασσελάκη: «Έψαχναν πολύ καιρό να βρουν αυτό το φυντάνι;»

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας τόσο τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα. 

«Έψαχναν πολύ καιρό να βρουν αυτό το φυντάνι;», ανέφερε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.  «Οι διεργασίες που εξελίσσονται αυτή την περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, μόνο τυχαίες δεν είναι. Σίγουρα, δεν έχουν καμία σχέση με “αγεφύρωτες” δήθεν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους ή με διαφορές “αρχών”», είπε στην ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ. 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM