Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το φετινό σλόγκαν αλλά απογοήτευσε (πάρα πολύ) τους φανς

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το φετινό σλόγκαν αλλά είναι σκέτη απογοήτευση Facebook Twitter
Φωτ.: EBU
0

Η EBU κυκλοφόρησε το νέο σλόγκαν για τον διαγωνισμό της Eurovision 2024. Ωστόσο απογοήτευσε τους eurofans.

Ο λόγος ήταν ότι το πολυαναμενόμενο φετινό σλόγκαν για τη Eurovision 2024, που αποκαλύφθηκε πριν από λίγο είναι ακριβώς το ίδιο με το περυσινό της Eurovision 2023 και απογοήτευσε τους eurofans οι οποίοι σχολίασαν την έλλειψη δημιουργικής σκέψης.

«Αποκάλυψη του σλόγκαν! Ας γιορτάσουμε 21 χρόνια εμβληματικών σλόγκαν της Eurovision καθώς αποκαλύπτουμε το σύνθημα για το #Malmo2024 και όχι μόνο... #Eurovision2024 #UnitedByMusic» έγραψε στον λογαριασμό της η Eurovision παραθέτοντας ένα βίντεο με όλα τα σλόγκαν των τελευταίων χρόνων.

Η EBU και η SVT ανακοίνωσαν από την πλευρά τους με ενθουσιασμό ότι το «United By Music» επιλέχθηκε ως σλόγκαν για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 αλλά και όλους τους μελλοντικούς διαγωνισμούς τραγουδιού της Eurovision.

Το σλόγκαν δημιουργήθηκε από το BBC για να καταδείξει τη μοναδική συνεργασία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ουκρανίας και της διοργανώτριας πόλης Λίβερπουλ στον διαγωνισμό του 2023 και αντανακλά τη δύναμη της μουσικής να φέρνει κοντά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανέφερε προς υπεράσπισή της η διοργάνωση της Eurovision.

   

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM