Κασσελάκης: «Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Κασσελάκης: «Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά την κεντρική επιτροπή που οδήγησε στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας, που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», τόνισε o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με «φόντο» τις ραγδαίες εξελίξεις του Σαββατοκύριακου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, λέγοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Στέλιος Κούλογλου: «O Κασσελάκης θέλει να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροδεξιά»

Παράλληλα, σήμερα, ο Στέλιος Κούλογλου υπογράμμισε ότι δεν παραδίδει την έδρα του αναφέροντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να δημιουργήσει ένα προσωποπαγές κόμμα. 

Σε ερώτηση «ποιος είναι ο στόχος του κ. Κασσελάκη» απάντησε πως «δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Καταρχήν είναι προφανές ότι θέλει να πάρει το κόμμα και από την αριστερά να το πάει κάπου στο κέντρο προς την κεντροδεξιά. Αυτές είναι οι θέσεις, οι οποίες εξέφρασε και στην συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων. Όλα αυτά που είδα δεν είχανε καμία σχέση όχι με το ΣΥΡΙΖΑ, με την αριστερά ή τους σοσιαλιστές, ούτε το κέντρο στην Ευρώπη δεν λέει αυτά τα πράγματα. Θέλει να κάνει ένα προσωποπαγές κόμμα που να είναι αυτός και η μάζα, χωρίς ενδιάμεσα όργανα, χωρίς καταστατικά και χωρίς σεβασμό στις διαδικασίες. Αυτό έκανε τώρα θέτοντας, από την Αμερική, εκτός κόμματος κάποια στελέχη, που δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και προκηρύσσοντας δημοψήφισμα το οποίος είναι αντικαταστατικό». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM