Δεσμεύτηκε το σκάφος του Πλούταρχου

Δεσμεύτηκε το σκάφος του Πλούταρχου Facebook Twitter
0

Δεσμεύτηκε από τις Αρχές τo σκάφος του δημοφιλή τραγουδιστή Πλούταρχου καθώς είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα RealNews. Το κράτος ζητά τώρα για να αποδεσμεύσει το "St. George», το ποσό των 300.000 ευρώ, που είναι ο φόρος ο οποίος αναλογεί  προκειμένου να είναι νόμιμο.

 

Δεσμεύτηκε το σκάφος του Πλούταρχου Facebook Twitter

Το σκάφος ήταν δηλωμένο σε εταιρία, όμως μετά από έρευνα των Αρχών αποδείχτηκε πως η θέση της μαρίνας στην οποία είναι αγκυροβολημένο  ενοικιάζεται  από τον τραγουδιστή, στο όνομα του οποίου έχουν εκδοθεί και τα ναυλοσύμφωνα. Τώρα εις βάρος του τραγουδιστή θα σχηματιστεί, όπως γράφει η εφημερίδα, δικογραφία ενώ κινδυνεύει να  κατηγορηθεί και για λαθρεμπόριο. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή δήλωσε ότι δεν είχε ειδοποιηθεί ο Πλούταρχος για να προχωρήσει σε μετατροπή του σκάφους από επαγγελματικό σε ιδιωτικό αλλά οι Αρχές αντιτείνουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους και κανένας ιδιοκτήτης δεν είχε ειδοποιηθεί προσωπικά.

Δεσμεύτηκε το σκάφος του Πλούταρχου Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM