Στέφανος Κασσελάκης: Live η ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Live η ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Τις εργασίες της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα παραχωρήσει ομιλία στους βουλευτές του κόμματος στην αρχή της διαδικασίας.

Στόχος της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, είναι η προετοιμασία για την συζήτηση του προϋπολογισμού του 2024, αλλά και την συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».

Στη συζήτηση έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν οι συντονιστές/συντονίστριες και οι αναπληρωτές/αναπληρώτριες των Τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM