Λαυρεντιάδης: «Συνωμοσία εναντίον ενός Έλληνα που πιστεύει στην Ελλάδα και το Θεό»

Λαυρεντιάδης: «Συνωμοσία εναντίον ενός Έλληνα που πιστεύει στην Ελλάδα και το Θεό» Facebook Twitter
0

Επιχείρηση αρπαγής της Proton Bank από την Τρόικα βλέπει ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, αμέσως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για 5 κακουργήματα εναντίον του και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σε δήλωση του ο κ. Λαυρεντιάδης αρνείται τις κατηγορίες που μπορούν να τον στείλουν ισόβια στη φυλακή, αν καταδικαστεί και δηλώνει ότι πρόκειται για συνωμοσία που εξυφάνθηκε εναντίον ενός «Έλληνα επιχειρηματία που πιστεύει στην Ελλάδα και στο Θεό».

 

Λαυρεντιάδης: «Συνωμοσία εναντίον ενός Έλληνα που πιστεύει στην Ελλάδα και το Θεό» Facebook Twitter

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λαυρεντιάδη:

"Αρνούμαι το σύνολο των αποδιδόμενων σε μένα κατηγοριών. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αλήθεια και την προστασία της τιμής της οικογένειάς μου και της υπόληψής μου. Θα αποδείξω το μέγεθος της συνωμοσίας που εξυφάνθηκε εναντίον ενός Ελληνα επιχειρηματία που πιστεύει στην Ελλάδα και στο Θεό.

Επισημαίνω την ανασφάλεια που νιώθω ως Έλληνας πολίτης, παρακολουθώντας τους εκπροσώπους του πολιτικού και δικαστικού κατεστημένου συστήματος, να αλληλοκατηγορούνται δημόσια για την εξυπηρέτηση συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, που οι εισαγγελείς είτε αγνοούν είτε επιλέγουν να αγνοούν. Η αλήθεια, βέβαια, είναι μία και είναι πολύ απλή:

Άρπαξαν μια τράπεζα από τα χέρια χιλιάδων Ελλήνων μετόχων και έστησαν την πρώτη τράπεζα ιδιοκτησίας Tρόικας. Στο πλαίσιο αυτό προσέφυγα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και κατέθεσα αίτηση ακυρώσεως κατά της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργού Εθνικής Οικονομίας για την 'τροϊκοποίηση' της τράπεζας.

Δεν συμβιβάζομαι με καμιά νοσηρότητα και δεν εκβιάζομαι. Δεν συμβιβάστηκα ούτε καν με την ασθένειά μου. Είμαι μαχητής, διότι για μένα η νίκη είναι συνήθεια".

 

Λαυρεντιάδης: «Συνωμοσία εναντίον ενός Έλληνα που πιστεύει στην Ελλάδα και το Θεό» Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM