2 εκ τα θύματα των τροχαίων στην Ευρώπη μέσα σε 10 χρόνια

2 εκ τα θύματα των τροχαίων στην Ευρώπη μέσα σε 10 χρόνια Facebook Twitter
0

Το σημερινό δυστύχημα σε ελβετική σήραγγα με τους 28 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και 22 παιδιά, έδωσε την τραγική αφορμή για έναν μαύρο απολογισμό των ανθρώπινων απωλειών και τραυματισμών στους ευρωπαϊκούς δρόμους στο διάστημα 2000-2009. Και ο αριθμός αυτός είναι πραγματικά σοκαριστικός, αφού μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε τροχαία στην Ευρώπη  περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι. Αξιοσημείωτο είναι ότι-σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, – τα 2/3 αυτών των ατυχημάτων και δυστυχημάτων έγιναν σε περιφερειακούς και τοπικούς δρόμους και όχι σε εθνικές και διεθνείς οδικές αρτηρίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Ελλάδα / Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών η παραλία κοντά στο αεροδρόμιο της του νησιού παραμένει πόλος έλξης δεκάδων τουριστών για παρακολούθηση των αεροπλάνων
LIFO NEWSROOM