Εύβοια: Kυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί επειδή τσακώθηκαν για το φαγητό

Εύβοια: Kυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί επειδή τσακώθηκαν για το φαγητό Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Μια γυναίκα άρχισε να κυνηγά το σύζυγό της με σπαθί στην Έυβοια, μετά από τσακωμό που είχαν στο μεσημεριανό τους γεύμα. 

Όπως μετέδωσε το evima.gr, ένα ζευγάρι στην Κάρυστο τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο - και συγκεκριμένα για το φαγητό - με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει ένα σπαθί -κειμήλιο που ήταν στον τοίχο του σπιτιού - και να αρχίσει να κυνηγάει τον άντρα μέσα στο σπίτι για να τον σκοτώσει.

Ο γιος της οικογένειας ήταν αυτός που παρενέβη, έσπρωξε τη μητριά του και έφυγε από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, καθώς φοβήθηκαν για το μικρότερο μέλος της οικογένειας, που είναι 3,5 ετών. 

Μετά την καταγγελία στήθηκε επιχείρηση σύλληψης από την αστυνομία για τη σύλληψη της.

Η γυναίκα έμεινε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας και αναμένεται να μεταβεί σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα διαπιστωθεί αν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα, μετά από εντολή του εισαγγελέα. 

Με πληροφορίες από e-vima.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM