ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Κούρεμα» στο νοίκι του ζήτησε ο Κωστής Στεφανόπουλος

«Κούρεμα» στο νοίκι του ζήτησε ο Κωστής Στεφανόπουλος Facebook Twitter
0

«Κούρεμα» κατά 300 ευρώ του ενοικίου που καταβάλει για το ακίνητο του Κολωνακίου, ζήτησε από τον Δήμο Χίου ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος. Ο κ. Στεφανόπουλος επικαλέστηκε οικονομική αδυναμία λόγω της οικονομικής κρίσης. Σε δηλώσεις που έκανε στο www.politischios.gr και αναδημοσιεύονται από το Έθνος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρας, ο τέως πρόεδρος ζήτησε τη μείωση μέσω της κόρης του που είναι και δικηγόρος του, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

Πάντως, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, καθώς ο κ. Στεφανόπουλος διαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

«Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%», κατέληξε ο κ. Γιαννάρας.

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Να ομονοούμε στα προφανή, η αντιπολίτευση επενδύει σε επαναστατική γυμναστική

Αποσαφήνισε ότι η διαφύλαξη της τάξης παραμένει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ η συντήρηση και ο καθαρισμός του μνημείου στο Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM