Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης

Συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος συνελήφθη ο Σεραφείμ Φυντανίδης για χρέη προς το Δημόσιο.

Έπειτα από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού για οικονομικά έτη έως το 2011, αποκαλύφθηκε ότι δεν απέδωσε ΦΠΑ, ύψους 185.000 ευρώ, ενώ του έχουν καταλογιστεί και σημαντικά πρόστιμα.

Σύμφωνα πάντα με το Πρώτο Θέμα, o γνωστός δημοσιογράφος κατέβαλε προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Επιπλέον σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναζητείται και η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη, για χρέη προς το Δημόσιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM