ΕΟΔΥ: 14 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό σε μία εβδομάδα - Αυξημένες οι διασωληνώσεις και εισαγωγές

ΕΟΔΥ: 14 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό σε μία εβδομάδα - Αυξημένες οι διασωληνώσεις και εισαγωγές Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Συνολικά 14 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η διάμεση ηλικία των θυμάτων κορωνοϊού είναι τα 84 χρόνια, με το εύρος να είναι από τα 55 έως τα 94 έτη.

Ο αριθμός των νέων διασωληνώσεων ασθενών με Covid-19 παρουσίασε αύξηση, σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση. Είναι 20 τα άτομα που νοσηλεύονται διασωληνωμένα.

Και ο αριθμός των εισαγωγών σε νοσοκομεία είναι αυξημένος, συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα. Αλλά, παρουσιάζεται μείωση 19% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες.

Η επιτήρηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα έδειξε αύξηση της κυκλοφορίας του ιού SARSCoV-2 σε 6 από τις 10 περιοχές που ελέγχθηκαν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM