Συνελήφθη 27χρονος για σωρεία κλοπών στη Μύκονο - Τουλάχιστον 450.000 ευρώ η λεία

Συνελήφθη 27χρονος για σωρεία κλοπών στη Μύκονο - Τουλάχιστον 450.000 ευρώ η λεία Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Συνελήφθη 27χρονος, από την Ασφάλεια Αττικής, κατηγορούμενος για κλοπές με σημαντική λεία στη Μύκονο.

Ο συλληφθείς, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, μαζί με δύο συνεργούς του διέπραξαν τουλάχιστον σε 14 διαρρήξεις-διακεκριμένες κλοπές σε σπίτια στο νησί της Μυκόνου.

Δρούσαν για περίπου έναν μήνα - από τις 25 Μαΐου μέχρι και τον Ιούνιο - και η λεία είχε ανέλθει σε τουλάχιστον 450.000 ευρώ.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και οι αστυνομικού τού φόρεσαν χειροπέδες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένων και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑ

Ελλάδα / Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων
THE LIFO TEAM