Μεγάλη φωτιά στο εμβληματικό κατάστημα του οίκου Tiffany στο Μανχάταν

Μεγάλη φωτιά στο εμβληματικό κατάστημα Tiffany στο Μανχάταν Facebook Twitter
0

Η ναυαρχίδα των καταστημάτων Tiffany στο Μανχάταν έπιασε φωτιά σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, που επιχειρεί ακόμα στο σημείο.

Ζωντανά πλάνα από το κατάστημα δείχνουν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από την πρόσοψή του, ενώ πυροσβέστες επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες. 

Το κοσμηματοπωλείο στην 57η οδό και την Πέμπτη Λεωφόρο άνοιξε ξανά τον Απρίλιο μετά από ανακαίνιση που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια. Πρόκειται για το εικονικό κατάστημα που έγινε ευρέως γνωστό από την ταινία "Breakfast at Tiffany's" με την Όντρεϊ Χέπμπορν. 

Η εταιρεία χαρακτήρισε τις εργασίες ως την πρώτη «ολιστική ανακαίνιση» του καταστήματος, από τότε που άνοιξε το 1940.

Σε δήλωσή του τον Απρίλιο, ο Άντονι Λεντρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tiffany & Co., δήλωσε: «Η επαναλειτουργία του εμβληματικού καταστήματος της Πέμπτης Λεωφόρου είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον οίκο μας. Συμβολίζοντας μια νέα εποχή για την Tiffany & Co., το Landmark είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κοσμηματοπωλείο - είναι ένας πολιτιστικός κόμβος με μια εξαιρετική βιτρίνα αρχιτεκτονικής». 

Για να γιορτάσει την επαναλειτουργία του καταστήματος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «θα παρουσιάσει μια σειρά από αποκλειστικά σχέδια και μοναδικές δημιουργίες». 

Με πληροφορίες από NBC News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Διεθνή / Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κυβερνήτης της Μινεσότα, όσο και ο δήμαρχος της Μινεάπολης αναμένεται να κληθούν επισήμως για κατάθεση σχετικά με τις διαδηλώσεις κατά της ICE
THE LIFO TEAM
Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Η νοσταλγία για την αυταρχική μοναρχία του Σάχη έχει αυξηθεί στη σκιά μιας αντιπολίτευσης χωρίς σαφείς ηγέτες, ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, δεν προσφέρει πραγματική εναλλακτική λύση και δεν απολαμβάνει ουσιαστική υποστήριξη στο Ιράν
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Ο Αμερικανός πρόεδρος κλιμακώνει τη ρητορική του για τη Γροιλανδία, απειλώντας με δασμούς όσους αντιστέκονται στα σχέδιά του και υποστηρίζοντας ότι το νησί είναι κρίσιμο για την ασφάλεια των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM