Μέγκαν - Χάρι: Το παλάτι εξακολουθεί να τους γυρίζει την πλάτη - Η εκδήλωση στην οποία δεν προσκλήθηκαν

Μέγκαν - Χάρι: Το παλάτι εξακολουθεί να τους γυρίζει την πλάτη - Η εκδήλωση στην οποία δεν προσκλήθηκαν Facebook Twitter
Φωτ.: SASCHA STEINBACH/EPA
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι προσκεκλημένοι σε μία μεγάλη εκδήλωση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αυτό το Σάββατο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έλαβαν πρόσκληση για το Trooping the Colour, τον ετήσιο δημόσιο εορτασμό των γενεθλίων του Βρετανού μονάρχη.

Αυτή θα είναι η πρώτη εκδήλωση επί βασιλείας Καρόλου, καθώς τα τελευταία 70 χρόνια στον θρόνο βρισκόταν η βασίλισσα Ελισάβετ και η γιορτή αποκαλούνταν παρέλαση γενεθλίων της βασίλισσας.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν έκαναν κανένα σχόλιο επί του θέματος. 

Το ζευγάρι, πιθανότατα, θα περάσει το Σάββατό του στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, τον 4χρονο Άρτσι και την 2χρονη Λίλιμπετ. 

Πέρσι, είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Trooping the Colour, αλλά είχαν παρακολουθήσει την παρέλαση - που εντάχθηκε και στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ - από ένα δωμάτιο, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και όχι στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν στη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα για να καταθέσει στη δίκη για την υπόθεση κατά της Mirror. Κατά την παραμονή του στη χώρα, έμεινε στο Frogmore Cottage, αλλά δεν φαίνεται να συναντήθηκε ούτε με τον πατέρα, ούτε με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν προσκληθεί στην ορκωμοσία του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα τον Μάιο, αλλά μόνο ο Χάρι παρέστη και η υποδοχή που του επιφύλασσαν δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή - δεδομένων και των όσων έγραφε στα απομνημονεύματά του, Spare.

Έβαλαν την πρόσκληση μέσω mail από το γραφείο του βασιλιά Καρόλου, κάτι που έδωσε τον τόνο στο τι θα συναντούσαν. «Δεν ενημερώθηκαν από τον Κάρολο. Ο Χάρι ήθελε να ενημερωθεί απευθείας από τον πατέρα του - πάντα γίνεται μέσω τρίτου» σημείωσε φίλος του. 

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή, ο Χάρι μετέβη απευθείας στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην οικογένειά του, καθώς η ορκωμοσία συνέπεσε και με τα γενέθλια του γιου του.

Με πληροφορίες από People                                                                                                                                                                                

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 15.6.2023

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται «βαθύ σεβασμό» για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΛΑΜΑΡ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Η στιγμή που χορεύει σε κλαμπ το «Not Like Us» του Λαμάρ λίγες ημέρες πριν εκλεγεί δήμαρχος Νέας Υόρκης

Η επικράτησή του αντανακλά τη δύναμη μιας νεανικής, προοδευτικής συμμαχίας και μια πολιτική βούληση που δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα, όπως το κόστος ζωής
LIFO NEWSROOM