Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε μήνυση για «απόπειρα αλλοίωσης εκλογών»

Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε μήνυση για «απόπειρα αλλοίωσης εκλογών» Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Απόπειρα «αλλοίωσης» των εκλογών 2023 καταγγέλλει με ανάρτησή της η Πόπη Τσαπανίδου, προαναγγέλλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλει μήνυση. 

Σε ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες αφού άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές 2023, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε «μηχανισμό προπαγάνδας» της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι το κόμμα θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί “οδηγίες” για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου στην ανάρτησή της. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε μήνυση για «απόπειρα αλλοίωσης εκλογών» Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM