Ελληνική Λύση: Έρευνα για «μαύρο χρήμα» διέταξε η Ανεξάρτητη Αρχή

Ελληνική Λύση: Έρευνα για «μαύρο χρήμα» διέταξε η Ανεξάρτητη Αρχή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έρευνα για το κόμμα «Ελληνική Λύση» διέταξε η Ανεξάρτητη Αρχή Καταπολέμησης μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ,  με παρέμβαση του ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα ύστερα από τις καταγγελίες των μέχρι πρότινος βουλευτών Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνη Αλεξοπούλου για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση», του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται πρόσφατα μετά από το αίτημα του Κυριάκου Βελόπουλου σε βουλευτές του να αλλάξουν εκλογική περιφέρεια και την αντίδραση των ιδίων των βουλευτών. 

Επίσης ο Αντώνης Μυλωνάκης είχε υποστηρίξει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να κατεβάσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια τόσο τον ίδιο (ο κ. Μυλωνάκης κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη) όσο και τους Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου, για να βάλει στην θέση τους άτομα της αρεσκείας τους. Η πρόφαση, σύμφωνα με τον Αντώνη Μυλωνάκη και με βάση και ανακοίνωση του κόμματος, ήταν ότι μιλάνε με τη ΝΔ για συνεργασία, βασίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός σε ένα δημοσίευμα. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM