Αιματηρή έκρηξη στη Νορβηγία

Αιματηρή έκρηξη στη Νορβηγία Facebook Twitter
0

Τι συνέβη στην φιλήσυχη, χωρίς έριδες και ειρηνική Νορβηγία; Μια μεγάλη έκρηξή βόμβας έπληξε το απόγευμα κτίριο κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στην πρωτεύουσα Όσλο, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο άτομα και τραυματίζοντας αρκετά. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο από την έκρηξη που ακούστηκε σε όλο το Όσλο καταστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό και τα γραφεία του Νορβηγού πρωθυπουργού.

Οι δρόμοι γέμισαν με μπάζα και γυαλιά από σπασμένα παράθυρα και η περιοχή εκκενώθηκε από τους κατοίκους, επειδή οι αστυνομικές αρχές φοβήθηκαν ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη έκρηξη.Οι άνθρωποι είναι τρομαγμένοι και ξαφνιασμένοι  καθώς η Νορβηγία δεν έχει παρελθόν τέτοιων ενεργειών.

Οι αρχές φοβούνται πάντως ότι πίσω από την αιματηρή έκρηξη κρύβονται ισλαμιστικές οργανώσεις αφού η χώρα συμμετέχει με δυνάμεις της σε αποστολές του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, στο Κόσοβο, στο Σουδάν και στη Λιβύη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM
Κίνα & τεχνητή νοημοσύνη: Η μυστική επιχείρηση «GoLaxy» για παγκόσμιο έλεγχο της κοινής γνώμης

Διεθνή / Ο νέος κυβερνοστρατός του Πεκίνου: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όπλο παγκόσμιας προπαγάνδας

Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η κινεζική εταιρεία GoLaxy, με δεσμούς με το Πεκίνο, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παρακολουθεί και να επηρεάζει την κοινή γνώμη σε Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και πέρα
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Διεθνή / Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΕ για τον έλεγχο των ρωσικών ενεργειακών εισαγωγών, απειλώντας το σχέδιο της Ευρώπης να τερματίσει την εξάρτησή της από το ρωσικό αέριο έως το 2027
LIFO NEWSROOM