Η Lowe Athens βραβεύεται

Η Lowe Athens βραβεύεται Facebook Twitter
0

Μια σχετικά μικρή διαφημιστική εταιρεία όπως η Lowe Athens κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τα περισσότερα βραβεία αποτελεσματικότητας αλλά ταυτόχρονα και σε διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας ότι τουλάχιστον στη διαφήμιση το μέγεθος δεν μετράει.

Το «μαγικό φίλτρο» για την Lowe Athens είναι η πεποίθηση της ότι κανένα πρόβλημα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Στην Lowe δεν υπάρχουν έτοιμες συνταγές ( μεθοδολογίες, ιδεολογίες κλπ.), δεν ξέρουμε τη λύση πριν να καταλάβουμε πολύ καλά το πρόβλημα. Ζούμε στην μετά-ψηφιακή εποχή όπου τα “like” και τα “follow” είναι πιο σημαντικά από αυτά που οι άνθρωποι λένε...επίσης στην εποχή μας είναι καιρός να διαγράψουμε πια την λέξη «καταναλωτής» από το λεξιλόγιο μας. Στην LOWE Athens αντιμετωπίζουμε το αγοραστικό κοινό των μαρκών σαν πατεράδες & μανάδες, φίλους & εραστές, μαθητές & δασκάλους, συμπολίτες, γείτονες, όχι σαν «καταναλωτές» αλλά σαν ανθρώπους που ξυπνούν κάθε πρωί για να κυνηγήσουν την ευτυχία όχι την νέα προσφορά στα ράφια.

H στρατηγική γίνεται ο «ρυθμός» πάνω στον οποίο χτιζονται «μελωδίες», μελωδίες που παρασύρουν τους ανθρώπους να χορέψουν διαφορετικά. Στην μετά-ψηφιακή εποχή των μέσων κοινωνικής διαδικτυωσης και του απίστευτου clutter οι ιδέες μας βασίζονται στην δύναμη της αφήγησης που δημιουργεί μάρκες-ηρωες που αποκτούν ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. Η διάκριση μας στον δείκτη αποτελεσματικότητας των διεθνών Εffies Awards είναι σημαντική αλλά για εμάς σημαίνει μόνο ένα πράγμα, είμαστε δεύτεροι γι αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρότερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM