Δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ο 56ος νεκρός, ήταν Σύρος μετανάστης

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ο 56ος νεκρός- Facebook Twitter
Φωτ.: eurokinissi
0

Ταυτοποιήθηκε άλλο ένα θύμα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, με τη μέθοδο ανάλυσης DNA. 

Πλέον, έχουν ταυτοποιηθεί 56 σοροί των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Απομένει η ταυτοποίηση μίας νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. 

Ο 56ος νεκρός του δυστυχήματος που ταυτοποιήθηκε ήταν Σύρος μετανάστης. Η διαδικασία έγινε μέσω ανάλυσης δείγματος DNA, το οποίο εστάλη από τον αδελφό του ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, καθώς και από προσωπικό αντικείμενό του.

Χθες ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία από το Μπαγκλαντές, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC-62 και ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του, ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο 33χρονος ζούσε τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα και πουλούσε αξεσουάρ. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM