Ηράκλειο: 53χρονος Γερμανός δικηγόρος βρέθηκε νεκρός σε φαράγγι

Ηράκλειο: 53χρονος Γερμανός δικηγόρος βρέθηκε νεκρός σε φαράγγι Facebook Twitter
Φωτ.: ekriti.gr
0

Νεκρός βρέθηκε ένας Γερμανός δικηγόρος και περιπατητής τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στον Καμαραϊκό Σπήλαιο στις νότιες πλαγιές του Ψηλορείτη στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, τα ίχνη του 53χρονου άνδρα είχαν χαθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο, ομάδα Γερμανών περιπατητών που αναζητούσαν τα ίχνη του, εντόπισαν μία ανθρώπινη σωρό σε δύσβατη περιοχή στο Ζαρό του δήμου Φαιστού και συγκεκριμένα στο Φαράγγι των Βορίζιων.

Η σορός που όπως όλα δείχνουν ανήκει στον 53χρόνο Γερμανό, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη ενώ εκτιμάται ότι ο θάνατος του οφείλεται σε πτώση από μεγάλο ύψος που ξεπερνά τα 150 μέτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στη σορό βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα που παραπέμπουν στον 53χρονο αλλά και ταυτότητα μέσα σε ένα σακίδιο.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της εξέτασης του DNA όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η ανάσυρση της σορού του άτυχου άνδρα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 εχθές το βράδυ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ