ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Θεσσαλονίκη: Κακοποίησε τη γυναίκα του 8 φορές, καταδικάστηκε και παραμένει ελεύθερος

Θεσσαλονίκη: Κακοποίησε τη γυναίκα του για 8η φορά και παραμένει ελεύθερος - «Φοβάμαι για τη ζωή μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Μια 29χρονη στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει κατ' εξακολούθηση θύμα κακοποίησης από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος όμως κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος παρ’ ότι έχει καταδικαστεί οκτώ φορές σε ποινές φυλάκισης για το εν λόγω αδίκημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, την Πέμπτη ο δράστης καταδικάστηκε για πολλοστή φορά σε φυλάκιση ενός έτους, η οποία όμως και πάλι έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε ο κατηγορούμενος.

Η εν διαστάσει σύζυγός του δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της αφού ξυλοκοπήθηκε ξανά στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, αν και έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει.

«Πάω παντού με φόβο, φοβάμαι για τη ζωή μου. Θέλω να μην είμαι η επόμενη κοπέλα που θα τη σκοτώσει ο άντρας της. Βλέπω τόσα πολλά στην τηλεόραση και λέω αύριο θα είμαι εγώ», είπε η 29χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στα δικαστήρια σε ειδικές περιπτώσεις να οδηγήσουν τέτοιους δράστες στις φυλακές.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM