Το κόλπο του Ζούκερμπεργκ: Πώς ο CEO του Facebook ξεχνιέται για λίγο από τη δουλειά

Το κόλπο του Ζούκερμπεργκ: Πώς ο CEO του Facebook ξεχνιέται για λίγο από τη δουλειά Facebook Twitter
0

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες»: Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σίγουρα έχει λύσει πολλά από τα προβλήματά του, και απολαμβάνει την ασφάλεια του πλούτου του, ωστόσο η θέση του CEO στο Facebook συνοδεύεται από άγχος και ευθύνες. 

«Ξυπνάω το πρωί, κοιτάζω το κινητό μου, έχω άπειρα μηνύματα με πράγματα που συμβαίνουν και συνήθως δεν είναι καλά. Ο κόσμος κρατά τα καλά για να μου τα πει από κοντά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Meta στο podcast «The Joe Rogan Experience».

«Είναι επομένως σαν να ξυπνάς και να δέχεσαι γροθιά στο στομάχι, οπότε λέω "οκ, τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθώ, να μπορέσω να είμαι παραγωγικός και όχι τόσο αγχωμένος"».

Το μυστικό του για να ηρεμεί και να εκτονώνεται; Ο Ζούκερμπεργκ επιδίδεται σε διάφορα είδη σωματικής άσκησης που απαιτούν συγκέντρωση, ώστε το μυαλό του να ξεφεύγει από τη δουλειά. «Παλιά, έτρεχα πολύ, αλλά το πρόβλημα με το τρέξιμο είναι ότι μπορείς να σκεφτείς πολύ», τόνισε ο ίδιος.

Το κόλπο του Ζούκερμπεργκ: Πώς ο CEO του Facebook ξεχνιέται για λίγο από τη δουλειά Facebook Twitter

Στο παρελθόν, έχει μιλήσει επανειλημμένως για το πάθος του για σερφ και foil, ένα άλλο θαλάσσιο σπορ, τώρα μιλώντας στο podcast είπε ότι έχει στραφεί στο... MMA. «Ποια δραστηριότητα είναι ταυτόχρονα έντονη σωματική αλλά και πνευματική δραστηριότητα, κατά την οποία δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο; Το ΜΜΑ είναι το τέλειο σπορ, διότι εάν σταματήσεις να δίνεις προσοχή για ένα δευτερόλεπτο, τότε θα καταλήξεις στο έδαφος».

Το MMA, οι μεικτές πολεμικές τέχνες είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Ο CEO της Meta είπε πως αφότου η εταιρεία του διογκώθηκε σε υπέρμετρο βαθμό, του φαίνεται πλέον εξαιρετικά σημαντικό να γυμνάζεται τα πρωινά. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Διεθνή / Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Μετά από δεκαετίες υπηρεσίας, χιλιάδες τρανς άνθρωποι στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωποι με αποπομπή, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ επιβάλλει ξανά την απαγόρευση συμμετοχής τους. Το BBC κατέγραψε τις μαρτυρίες τους
LIFO NEWSROOM
Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Διεθνή / Οι έφηβες νιώθουν τη μεγαλύτερη μοναξιά από όλες τις κοινωνικές ομάδες, αναφέρει ο ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διευκρινίζει ότι η μοναξιά δεν είναι το ίδιο με την απομόνωση - Η μοναξιά είναι το «επώδυνο συναίσθημα» που νιώθουν όσοι δεν έχουν τις σχέσεις που επιθυμούν
LIFO NEWSROOM
«Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / «Τσιπάκια» στο δέρμα και ρομπότ στις φυλακές, προτείνουν τεχνολογικές εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η υπουργός Δικαιοσύνης στη Βρετανία ζήτησε «βαθιά συνεργασία» με τον τεχνολογικό τομέα για την επίλυση της κρίσης στο σωφρονιστικό σύστημα και έλαβε διάφορες προτάσεις
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο σοσιαλισμός με τις λεπτές γραβάτες

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης έχει ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά μια γκαρνταρόμπα προσεκτικά συμβατική, παρατηρεί ο αμερικανικός Τύπος, που βάζει στο επίκεντρο και τις στιλιστικές επιλογές του 33χρονου πολιτικού
LIFO NEWSROOM