Το ευρώ έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 ετών έναντι του δολαρίου

Το ευρώ έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 ετών έναντι του δολαρίου Facebook Twitter
0

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 ετών έπεσε σήμερα η ισοτιμία του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου.

Η ισοτιμία του ευρώ διαμορφώθηκε ακόμα και στα στα 1,0306 δολάρια, εξαιτίας των εντάσεων σχετικά με την ενέργεια στην Ευρώπη και της ισχύος του πράσινου χαρτονομίσματος που επωφελείται από μια πιο επιθετική νομισματική πολιτική της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Fed).

Στις 11:50 (ώρα Ελλάδας), το δολάριο κέρδιζε 1,03% και η ισοτιμία είχε αναθεωρηθεί στα 1,0315 δολάρια ανά ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM
Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM