Κονσέρβες στον πρόχειρο τάφο της μαμάς

Κονσέρβες στον πρόχειρο τάφο της μαμάς Facebook Twitter
Αssociated Press
0

Ένα εξάχρονο αγόρι στην Μπούσα της Ουκρανίας αφήνει κονσέρβες στον τάφο της μητέρας του, που πέθανε από την πείνα. Δημοσιεύονται καθημερινά εκατοντάδες εικόνες σφαγής και συγκρούσεων από τον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά αυτή η φωτογραφία του Associated Press δείχνει ένα άλλο είδος αφανισμού, που γίνεται σιωπηρά και καθόλου θεαματικά― σε κρησφύγετα, νοσοκομεία και υπόγεια σπιτιών. 

Όλες οι ανεξάρτητες πηγές συγκλίνουν στο ότι η ανθρωπιστική κρίση στις πόλεις της Ουκρανίας από την εισβολή των Ρώσων είναι γιγαντιαία  σε όλα τα επίπεδα της καθημερινής ζωής.

Κονσέρβες στον πρόχειρο τάφο της μαμάς Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM