Ανδραβίδα: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», έλεγε ο δολοφόνος σε αστυνομικό

Ο δράστης στην Ανδραβίδα Facebook Twitter
Φωτ: ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ EUROKINISS
0

Τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την σύλληψη του 60χρονου που σκότωσε μια ολόκληρη οικογένεια στην Ανδραβίδα επειδή δεν του πλήρωνε το ενοίκιο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης της Ανδραβίδας ενοχλήθηκε όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση 15.000 ευρώ από το σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε αξιωματικό.

Ωστόσο, ο δράστης φέρεται να μην έμεινε μόνο εκεί, καθώς ρώτησε τον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας πώς μπορεί να πέσει στα μαλάκα. «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», φέρεται να του είπε.

Ο 60χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, καθώς την Κυριακή ζήτησε και έλαβε προθεσμία. Κατά τη διάρκεια της άφιξής του στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας κάτοικοι της περιοχής τον αποδοκίμασαν, ενώ όταν όταν βγήκε από το αμάξι, κάποιοι του φώναξαν: «Γιατί τα παιδιά;».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη «ο συλληφθείς, στις 2-3-2022, το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, μετέβη σε οικία ιδιοκτησίας του, που ενοικίαζε σε ζευγάρι αλλοδαπών, οι οποίοι διέμεναν με τρία ανήλικα παιδιά και με τη χρήση πυροβόλου όπλου, τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο αλλοδαπό πατέρα των δύο παιδιών, την 37χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, ενώ παράλληλα προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, με απόφραξη των αεροφόρων οδών, στα δύο ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών, αντίστοιχα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM