ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Ανδραβίδα - Ιατροδικαστική εξέταση: Πυροβόλησε στο κεφάλι τους γονείς και προκάλεσε ασφυξία στα παιδιά

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Πυροβόλησε στο κεφάλι τους γονείς, προκάλεσε ασφυξία στα παιδιά Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών της οικογένειας που δολοφονήθηκαν στην Ανδραβίδα, μέσα στο σπίτι τους, την περασμένη Τετάρτη. 

Οι γονείς έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από όπλο, ενώ σε ό,τι αφορά τα δύο παιδιά- 2 και 3 ετών- η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα. 

«Τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο», είπε η κ. Τσιόλα. Για τα δύο παιδιά «αιτία θανάτου είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», συμπλήρωσε. 

Σε ό,τι αφορά στην ώρα θανάτου των τεσσάρων μελών της οικογένειας, είπε: «Από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου 3,5- 5 ώρες από την ώρα του θανάτου».Επιπλέον, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου να αξιοποιηθεί για την ταυτοποίηση του δράστη. 

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να εντοπιστεί ένας κάτοικος Ανδραβίδας που θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα ίχνη του συγκεκριμένου έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Επίσης, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών. Τέλος, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από το σπίτι και την αποθήκη, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. 

Ελλάδα
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ