Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαξιλάρι για «σιγαστήρα»

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι για «σιγαστήρα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το τετραπλό φονικό που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα και ως αποτέλεσμα να ξεκληριστεί μια οικογένεια. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο 60χρονος δολοφόνος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι.Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι τη στιγμή που κοιμόταν.

Ωστόσο, ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 32χρονος άνδρας του επιτέθηκε και σκότωσε πρώτα τον ίδιο και μετά τη γυναίκα του.

Πώς τον εντόπισαν οι αρχές

Έκτος από το φονικό όπλο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το μπουφάν που φορούσε ο κατηγορούμενος το απόγευμα του τετραπλού φονικού. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει για 1,5 λεπτό όταν πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας από την Αλβανία.

Από τον σωματότυπο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, κατάλαβαν ότι ο ύποπτος είναι ο 60χρονος και τον αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του, αλλά έλειπε. Αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στα ίχνη του, και όταν έκανε το λάθος και επέστρεψε από την Πάτρα στην Ανδραβίδα, τον μπλόκαραν με οχήματα της αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ