Βρετανός υπουργός Άμυνας: «Θα δούμε τη βαρβαρότητα του Πούτιν να αυξάνεται»

Βρετανός υπουργός Άμυνας: «Θα δούμε τη βαρβαρότητα του Πούτιν να αυξάνεται» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η εισβολή του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, γίνεται όλο και βάναυση, όπως υποστήριξε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Ben Wallace.

«Όποιος σκέφτεται λογικά, δεν θα έκανε, αυτό που κάνει (ο Πούτιν). Άρα θα δούμε την βαρβαρότητά του να αυξάνεται» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο BBC Radio σήμερα.

«Δεν γίνεται το δικό του, περικυκλώνει πόλεις, τις βομβαρδίζει ανελέητα τη νύχτα. Και τελικά θα προσπαθήσει να σπάσει την άμυνα (των Ουκρανών) και να κινηθεί μέσα στις πόλεις» είπε, δηλώνοντας με βεβαιότητα ότι κάθε μέρα που περνά θα είναι χειρότερη για τη Ουκρανία και τους πολίτες της.

Η άποψή του επιβεβαιώνεται και από τις σημερινές εξελίξεις με τους Ρώσους να βομβαρδίζουν όπως αναφέρουν τα ουκρανικά Μέσα, κτίριο του πανεπιστημίου, το κτίριο της αστυνομία και της κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας στο Χάρκοβο.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τη Χερσώνα, στη νότια Ουκρανία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Νωρίτερα, οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η πόλη είναι περικυκλωμένη από τις ρωσικές δυνάμεις. 

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ποιος ήταν ο 19χρονος παλαιστής που εκτέλεσαν «μετά από βασανιστήρια για να ομολογήσει»

Το Ιράν εκτέλεσε τον νεαρό παλαιστή Σαλέχ Μοχαμάντι και δύο ακόμη άτομα - Πρόκειται για τους πρώτους απαγχονισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τις διαδηλώσεις
THE LIFO TEAM