ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα

ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Η κακοκαιρία «Ελπίς» είναι πλέον παρελθόν, αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται για πολλούς πολίτες, καθώς περίπου 3.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ. 

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών σε τέσσερις γραμμές, στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι. 

Ταυτόχρονα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης «σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών» σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

Τη Δευτέρα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περίπου 200.000 νοικοκυριά. «Αυτή την ώρα οι ζημιές στο Δίκτυο επηρεάζουν την ηλεκτροδότηση περίπου 3.000 νοικοκυριών», συμπληρώνει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Τέλος, καλεί τους καταναλωτές που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με διακοπή ρεύματος να να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE  από το κινητό τους (Android και iOS)  ή στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ελλάδα / Τα μέτρα για την παράνομη οπλοκατοχή: «Τέρμα οι τοπικές μαφίες» είπε ο Χρυσοχοΐδης

Μόνιμα το «ελληνικό FBI» στην Κρήτη, τέλος οι μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις - «Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM